Danmarks største personalefest nærmer sig

Kære kontaktpersoner i vores medlemsforeninger,

Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om Danmarks største personalefest – Novo-festen, som finder sted i Roskilde den 23. august. Vi vil gerne takke alle de foreninger, der allerede har tilkendegivet deres deltagelse med frivillige til denne festlige begivenhed. I øjeblikket har vi modtaget positive tilkendegivelser fra omkring 260 frivillige, hvilket er en fantastisk opbakning med kun en måned tilbage til festen.

Selvom vi befinder os midt i ferietiden, vil vi snarest dele praktiske oplysninger om arrangementet. Hvis din forening har flere, der ønsker at deltage end dem, der allerede er tilmeldt, eller hvis I endnu ikke har tilmeldt jer, er der stadig mulighed for det! Vi søger i alt mellem 350-375 frivillige for at kunne gøre denne fest til en uforglemmelig oplevelse.

For dem der er interesseret i musikken, kan I finde en opdateret liste over alle musiknavne her: Novo-festens musiknavne. Det bliver en kæmpe fest med op mod 20.000 glade gæster, og vi ser frem til at skabe minder sammen.

For at lette transporten til og fra arrangementet, har Hillerød Events indgået en aftale med arrangørerne, som inkluderer gratis bustransport fra Hillerød til Roskilde og retur. Den forventede opsamling vil finde sted ved Royal Stage. Hvis I ønsker bustransport, bedes I huske at angive dette i det vedhæftede tilmeldingsskema.

Hvad skal du gøre nu?

Udfyld venligst det vedhæftede skema og send det til mig hurtigst muligt. Det er vigtigt, at alle oplysninger er korrekte. I kan downloade skemaet her: Tilmeldingsliste Novo-fest.

Vi beder alle koordinatorer om at udfylde skemaet, uanset om I allerede har sendt tilkendegivelser eller ej. Den sidste frist for indsendelse af skemaet er den 8. august.

Vi ser frem til at høre fra jer og til at gøre Novo-festen til en mindeværdig oplevelse for alle!

Med venlig hilsen,
Svend Hansen
Formand for Hillerød Events
sh@hilleroed-events.dk

Udgivet i Events.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *