Om os

Siden er sidst opdateret den 19.7.2019

Hillerød Kræmmermarked er blevet til Hillerød Events

Hillerød Kræmmermarked, der åbnede portene for første gang i 1983, har i alle årene været arrangeret af Støtteforeningen Hillerød Kræmmermarked, der omfatter godt 50 lokale foreninger i Hillerød.

 

Kræmmermarkedet har dermed i alle årene været drevet af frivillige kræfter, og hele overskuddet på 800.000 – 900.000 kroner om året gik til de lokale foreningernes arbejde for børn og unge.


Derfor har vi ændret navn
Navnet Hillerød Kræmmermarked fortalte helt præcist, hvad det var, vi har lavet siden  siden 1983, men nu skal vi til at lave noget andet, og derfor skulle vi selvfølgelig have et nyt navn. Vores nye navn signalerer, at vi er med til at arrangere en række forskellige aktiviteter i Hillerød.


Som noget nyt har vi været med til at arrangere Hillerød Slotssø Byfest, den årlige eSport turnering i FrederiksborgCentret, og TV2 Charlie’s Rockshow på Posen.

 

Vi har derudover en række andre arrangementer i "støbeskeen", hvor vore medlemsforeninger bliver involverede, så de på den måde fortsat kan tjene

penge til deres foreningskasser og deres ungdomsarbejde.


Er du ved at udvikle din egen event i Hillerød?

Hillerød Events fungerer som lokalt bindeled mellem arrangører, byen og vore frivillige foreninger.


Der er altid en hel del praktik og tilladelser, der skal på plads, inden et arrangement kan gennemføres. Har du derudover også brug for et telt, borde og bænke, en mobil bar eller en musikscene fra vores "Grejbank"? Så kontakt Hillerød Events, og vi får de frivillige foreninger til at hjælpe dig. Vi har mere end 35 års erfaring og kan også sørge for ansøgning om tilladelse til udendørsarrangement, udeserveringer, byggetilladelse til scene, lejlighedsvis alkoholbevilling m.v.


Frivillige
Har du hænder nok til oprydning, til at holde rent, op- og nedtagning, P-vagter, pasning af boder og så videre? Lad Hillerød Events frivillige foreninger hjælpe dig.
Når du bruger frivillige kræfter sender du et positivt signal om dit arrangement.
Se vinderen af logokonkurrencen her>>>

Nyheder


Musik på Posen hver onsdag hele sommeren>>>24. juli, 16:00 til 17:30
Elvis -
Mike Colin Andersen31. juli, 16:00 til 17:30
Thomas Evers Poulsen
Band.


7. aug. 16:00 til 17:30
Anna David


14. aug. 16:00 til 17:30
Jasmin Gabay30. august - 1. september 2019
Hillerød Slotssø Byfest

Læs mere her >>>


Under hele Byfesten afholder Hillerød Events marked på Markeds-pladsen i centrum af Hillerød.

Lej en stand>>>

/Hillerød Events
C4 Videncenter

Krakasvej 17

DK-3400 Hillerød


Støtteforeningen Hillerød Events’ formål er at virke aktivt for og støtte almennyttige aktiviteter, herunder ungdoms- og idrætsarbejde.

            Vore aktiviteter drives udelukkende af frivillige kræfter og overskuddet går til de lokale foreningeres arbejde for unge